Aradon már kampányolnak

Az aradi polgármesteri hivatal hirdetőtábláin július 28-i dátummal kifüggesztett, a 2012-es adókra és illetékekre vonatkozó határozattervezet kapcsán reagáltak a liberálisok vasárnap, pontosabban a városi szervezetük vezetője.

MNO
2011. 08. 07. 17:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Florin Galis szerint ugyanis, ha jövőre nem is drágulnak az adók, a város gazdái – Falca polgármesterrel az élen – gondoskodtak róla, hogy a törvény által engedélyezett lehető legmagasabb szinten maradjanak. A liberális vezető azt is sérelmezte, hogy az ellenzék többízbeni figyelmeztetése ellenére a város gazdái olyan utcák esetében emeltek korábban az adókon, ahol még a csatornázási munkálatokat sem fejezték be. Mindezt pedig a választási év előtt.

„A 2012-es évre bezzeg nem tervezik a város adózási zónáinak a megváltoztatását, hátha sikerül elfelejtetni a szavazásra induló aradiakkal, hogy több pénzt adtak ki Falca beruházásaira” – nyilatkozta a PNL vezetője, aki szerint a Falca-adminisztráció szándékosan „intézte” úgy, hogy a korszerűsítések alatt álló városnegyedek utcáit még korábban egy drágább adózási kategóriába sorolják, hogy ne kelljen épp a választási évben egy ilyen népszerűtlen döntést hozni.

(nyugatijelen.com)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.