Árulják Katharine Hepburn connecticuti házát + Képek

Eladó Katharine Hepburn egykori connecticuti háza. A Long Island-i tengerszoros connecticuti oldalán álló ingatlan 28 millió dollárért került a piacra, hét éve hatmillió dollárért cserélt gazdát a ház.

MNO
2011. 08. 01. 13:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tulajdonosok korszerűsítették az épületet, és levegősebbé téve a belső tereket 15 szobát és hét fürdőszobát alakítottak ki a korábbi 21 szoba és kilenc fürdőszoba helyén.



A színésznő visszavonulása után költözött a házba, amely egészen 2003-ban, 96 esztendős korában bekövetkezett haláláig volt az otthona.



Hepburn ötször nyerte el az Oscart, és 12 jelölést kapott az Amerikai Filmakadémia díjára hat évtizedes pályafutása során.







(Fotók: ontheredcarpet.com)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.