Bono kórházba került Monacóban

Az ír U2 együttes énekese és vezetője, Bono – kevésbé ismert eredeti nevén Paul David Hewson – két napra kórházba került Monacóban, mivel mellkasi fájdalmakra és erős szívverésre panaszkodott. Bono még szerdán lett rosszul, miközben szabadságát élvezte Dél-Franciaországban legutóbbi turnéja után.

2011. 08. 22. 6:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vizsgálatok elvégzése után az orvosok csütörtökön megnyugtatták feleségét, Ali Hewsont, hogy férjét mégsem kell kórházban tartani. A The Irish Independent napilap is csak vasárnap jelentette be a hírt, és azt közölték, hogy minden bizonnyal több pihenést javasoltak az énekesnek az orvosok.

Bonót pénteken már a Saas Caféban, egy igen előkelő étteremben látták vacsorázni. De régebbi szokásától eltérően ezúttal nem időzött sokáig és korán hazament Eze-sur-Merbe, ahol a milliárdosok villái sorakoznak. Ekkor feleségén kívül még ketten voltak vele, Julian Lennon, a néhai Beatles-tag, John Lennon idősebbik fia, és az ír divattervező, John Rocha.

(cmjornal.xl.pt, independent.ie)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.