Buszt loptak Simontornyán

Elloptak egy 15 millió forintot érő autóbuszt a benne lévő indítókulcs segítségével vasárnapra virradóra Simontornyán – közölte a rendőrség az MTI-vel. A buszt hétfő hajnalban Pakson, egy nagyáruház parkolójában megtalálták.

MNO
2011. 08. 01. 9:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Badáczy Szabolcs, a Tamási Rendőrkapitányság sajtóreferense elmondta: a jármű, amely vasárnap hajnalban a simontornyai Igari úton parkolt, egy ipari park tulajdonában van, munkások szállítására szolgál. Az indítókulcsot azért hagyták benne, hogy a járművezetők tudják egymást váltani. Az autóbuszt a tettes egy rejtett kapcsoló segítségével nyitotta ki – tette hozzá.

Heisler Judit, a paksi kapitányság sajtóreferense közölte, hogy a buszt hétfő hajnalban egy paksi áruház parkolójában találták meg a járőrök, a lopás elkövetőiről a rendőröknek egyelőre nincs információjuk. Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.