Felakasztotta magát a volt miniszterelnök-helyettes?

Holtan találták pénteken Andrzej Leppert, a lengyel Önvédelem (Samoobrona) párt alapítóját és elnökét, volt miniszterelnök-helyettest pártja varsói székházában.

MNO
2011. 08. 05. 17:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mariusz Sokolowski, az országos rendőrkapitányság szóvivője azt közölte a PAP hírügynökséggel, hogy a politikus minden jel szerint öngyilkosságot követett el. Meg nem erősített hírek szerint Lepper felakasztotta magát.

Andrzej Lepper 57 éves volt. Pártja a Jaroslaw Kaczynski vezette Jog és Igazságosság párt koalíciós partnere volt a 2006-2007 közötti lengyel kormányban, amelyben Lepper mezőgazdasági és vidékfejlesztési miniszterként dolgozott leváltásáig. Lepper nevéhez számos, olykor a törvényesség határain túllépő kormányellenes megmozdulás, útelzáró akció szervezése és több botrány fűződik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.