Feloldották az útzárat a 8-as számú főúton

Feloldották a hétfő kora reggel óta tartó teljes útzárat a 8-as számú főúton a Vas megyei Karakó közelében, ahol egy közlekedési baleset miatt helyszíneltek – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 22. 6:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a Karakó és Jánosháza között történt baleset miatt eddig Jánosházánál terelték el a forgalmat, a korlátozás időközben megszűnt, a járműforgalom ismét a megszokott útvonalon haladhat.

A balesetről a szóvivő elmondta: egy pétfürdői lakos személygépkocsival Veszprém felől Vasvár irányába közlekedett, amikor az előtte lassító, balra kanyarodni szándékozó gépjárműnek ütközött. A balesetben egy ember szenvedett könnyű sérüléseket.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.