Halálos baleset az M5-ösön

Egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült, amikor felborult egy személyautó az M5-ös autópályán, Ócsa közelében hétfőn – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

MNO
2011. 08. 08. 8:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyelőre nem tudni, mi okozhatta az autópálya Szeged felé vezető oldalán, az ócsai lehajtónál történt balesetet. A felborult kocsiban egy ember életét vesztette, egy másik súlyosan megsérült, mindkettőjüket a dabasi tűzoltók igyekeznek kiszabadítani a roncsok közül, miközben a súlyos sérültért mentőhelikopter indult a helyszínre. Az M5-ös érintett szakaszán a helyszínelés és műszaki mentés befejezéséig teljes útzár van érvényben – mondta Loch Erika.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.