Halálra ijesztették Shakirát

A kolumbiai énekesnő-dalszerző az Egyesült Államok és Mexikó innenső határán fekvő Tijuanában lépett föl, amikor a koncert végén egyik fanatikus rajongója olyan közel jutott hozzá, hogy meg is érintette, miközben az énekesnő javában búcsúzkodott a koncert és a ráadások végén, Az ilyen hívekhez nagyon is hozzászokott Shakira megfordult, és ijedtében nagyot sikított.

2011. 08. 07. 18:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

De csak annyi történt, hogy a mexikói fiatalember azért játszotta ki a biztonsági emberek éberségét, hogy közös fényképet készítsen vele mobiltelefonjával. Shakira rögtön felmérte a helyzetet, és ráállt a rövid fotóra a közben önkívületben csápoló többi, 15 ezer néző előtt. Shakira a helyi Caliente focicsapat stadionjában énekelt, és a teljes bevételt a kábítószer fiatal rabjainak rehabilitálására szánta. A fotó egy hete már fent van a Facebookon – a többi közösségi oldalon pedig maga a jelenet –, és egyre csak hízik az oldal látogatottsága, vagyis már ő is híresnek mondhatja magát.

(eltiempo.com – Kolumbia, eluniersaltv.com.mx – Mexikó)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.