Három részre törött a villanyoszlop

Villanyoszlopot döntött egy Volkswagen Transporter kisbusz Zombán kora délután, értesült a Teol.hu.

MNO
2011. 08. 07. 17:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az autós egy olyan villanyoszlopot döntött ki a település Szekszárd felé eső oldalán, amelyet korábban már többször is kidöntöttek. Szemtanúk szerint a kisbusz gyorsan jött, és megcsúszott, majd az oszlopnak csapódott. Az ütközés erejéről mindent elmond, hogy a betonoszlop három részre tört. A sofőr sértetlenül megúszta a balesetet, mondta el a szemtanú, aki látta, hogy a férfi saját lábán száll ki az autójából.

A megyei katasztrófavédelem ügyeletese megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy a Transportert egy román állampolgár vezette, aki csupán ujjsérüléssel úszta meg az ütközést. A tűzoltók az áramszolgáltató munkatársaival egyetemben jelenleg a leszakadt kábeleket próbálják helyükre rakni, a 65-ös úton jelenleg félpályás útzár van érvényben, tette hozzá az ügyeletes.

(teol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.