Magyar kapust szerződtettek Gera mögé

Magyar hálóőrrel oldotta meg kapusgondjait a Gera Zoltánt frissen „hazacsábító” angol West Bromwich Albion. Az elsőosztályú birminghami klub ugyanis egy évre leszerződtette Fülöp Márton válogatott kapust.

2011. 08. 07. 13:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub ötödik igazolása; megoldódnak a kapusgondok – jelent meg szombat este a WBA hivatalos honlapján Fülöp Márton leigazolásával kapcsolatban. A magyar portás az Ipswichből érkezett Gera mellé a klubhoz egy évre, s megfelelt az orvosi vizsgálaton is, így bevetésre kész.

Annál is inkább, mert Fülöpöt már nevezték is a csapat vasárnapi utolsó, bajnoki rajt előtti felkészülési mérkőzésre vasárnapra, a Parma ellen – csakúgy, mint a Fülöppel csaknem egyszerre igazolt másik kapust, Ben Fostert.

Fülöptől és Fostertől is azt várja Roy Hodgson edző, hogy mérkőzéseket fog hozni a gárdának, amelybe idén éppúgy két új kapust kellett hozni, mint tavaly, de – mint a tréner fogalmaz –, „tisztában vagyok Márton képességeivel”. A WBA portálja részletesen ismerteti Fülöp Márton eddigi karrierjének fő állomásait, külön kiemelve, hogy 28 esztendős korára csaknem 7 évnyi szigetországi és nemzetközi (válogatott) tapasztalattal vérteződött fel.

(forrás: wba.co.uk)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.