Másfél méter homok alatt fulladozott

Félórán át feküdt halálra váltan másfél méter vastag homokréteggel betemetve egy 17 éves diák az Egyesült Államokban egy tengerparti strandon, mígnem kimentették.

MNO
2011. 08. 05. 17:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ifjú a barátaival homokvár építés helyett alagútjáratokat ásott Newport közelében, és eközben szakadt rá a homok. A segítségül hívott tűzoltók perceken belül megérkeztek, és vagy tucatnyi emberrel együtt lélekszakadva ástak. A homok foglya közben kétségbeesetten kiabált, amit senki sem hallott, ő pedig nem hallott semmit abból, ami felette folyt. Mivel a karjait sem tudta mozdítani, a fejével túrt némi légodút, ám a félóra alatt így is többször elvesztette az eszméletét. Amikor végre a felszínre került, azonnal kórházba vitték, ahonnan kivizsgálás után hazaengedték – adta hírül a Yahoo! amerikai hírportál.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.