Négyszáz baleset, négy halott

Mintegy négyszáz közúti baleset történt a hétvégén az országban, ezekben négy ember meghalt – közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

MNO
2011. 08. 01. 7:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken, szombaton és vasárnap összesen 378 közúti közlekedési baleset történt. Négy baleset halálos kimenetelű volt, negyven súlyos, száz pedig könnyű sérüléssel járt. A többi karambolban senki sem sérült meg – olvasható az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közleményében. Az ellenőrzések során 128 esetben színeződött el a szonda. Az ORFK tájékoztatott arról is, hogy a hétvégén 96 körözött embert fogtak el a rendőrök, 193-at tetten értek, és 255 embert állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanújával.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.