Nem jutott messzire a hasisgyantával

Hasisgyantát találtak a vámosok a letenyei határátkelőnél egy francia rendszámú autóban, a 18 gramm kábítószert lefoglalták – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn.

MNO
2011. 08. 08. 10:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A járművel a francia állampolgár Horvátország felől belépésre jelentkezett, és engedélyköteles árut nem jelentett be, a tételes vámellenőrzés során, a személyes úti holmijai között találták meg a vámosok a kábítószert.

A NAV közlése szerint a hasisgyantát lefoglalták, és kábítószerrel való visszaélés miatt feljelentést tettek. A nyomozók Budapesten, a Keleti pályaudvarnál is találtak kábítószert, 27 tasakból körülbelül 36 gramm cannabiszszármazék került elő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.