Nem ment haza Bárány Pál, jelentkezzen, aki látta + Kép

A Sárospataki Rendőrkapitányság 05100/3223/2011. Ált. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat Bárány Pál 75 éves tolcsvai lakos eltűnése ügyében.

MNO
2011. 08. 01. 14:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bárány Pál (a képen) 2011. július 31-én 15 óra körüli időben elindult otthonából a lakásától körülbelül 1 km-re található borospincéhez, ahová a jelek szerint meg is érkezett, viszont haza már nem ment, tartózkodási helye azóta ismeretlen. A felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.




Személyleírása:

168 cm magas, kb. 80 kg, jó fizikumú, kopasz, kivehető fogsora van.

Ruházata:

Eltűnésekor világos szürke színű öltönyt viselt, kockás mintájú rövid ujjú ing, fekete bőr félcipő volt rajta, és feltehetőleg baseballsapkát is viselt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki Bárány Pál tartózkodási helyéről információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta, jelentkezzen személyesen a Sárospataki Rendőrkapitányságon (3950 Sárospatak, Rákóczi út 33/A.), illetve hívja a 06-47/513-030-as vagy az ingyenesen hívható 107-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést bármely rendőri szervnél.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.