Őz okozta a sérüléseket

Az árokba hajtott egy autós szombaton kora este Gyomaendrőd külterületén. A járművet vezető nő szerint egy őz ugrott az útra, ezért rántotta félre a kormányt.

MNO
2011. 08. 07. 17:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Letért az útról és az út melletti árok falának ütközött egy autós szombaton kora este Gyomaendrőd külterületén. A nő Szarvas felől Gyomaendrőd irányába tartott, amikor elmondása szerint egy őz ugrott kocsija elé. El akarta kerülni az ütközést, hirtelen balra kormányozta a kocsit, de ekkor elvesztette uralmát a járműve felett. Lement az útról, és az út bal széle melletti árok falának ütközött. A balesetben hárman sérültek meg, de szerencsére egyikük állapota sem súlyos.

(beol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.