Utoléréses baleset miatt félpályás lezárás az M0-son

Balesetek miatt többször is feltorlódtak a járművek hétfő délelőtt az M0-s autóút Pest megyei szakaszán; jelenleg az M1-es autópálya irányában, Szigetszentmiklós térségében van félpályás útlezárás két kamion karambolja miatt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 01. 10:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Székely Noémi elmondta, hogy reggel óta három baleset is történt az M0-s autóúton. Ezek közül csak az egyik járt személyi sérüléssel, ám a karambolok miatt rövidebb-hosszabb ideig torlódások alakultak ki. Tájékoztatása szerint reggel 7 órakor a 30. kilométerszelvénynél, a gyáli felhajtónál egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze, az utóbbi jármű – amelyben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett – a szalagkorlátnak csapódott. Nem sokkal később a közelben egy ukrán kamion sávváltás közben elsodort egy személyautót, majd fél tíz tájban két kamion szaladt egymásba az autóút keleti szektorában, Szigetszentmiklósnál. Az utóbbi két esetben senki sem sérült meg, csak anyagi kár keletkezett. A kamionok úgynevezett utoléréses balesete miatt jelenleg is félpályás útzár van érvényben, mert az egyik jármű műszaki mentése még tart – közölte a sajtóreferens.

Az MTI információi szerint a környéken jelentős torlódásra kell számítani.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.