15 éves fiú ásta el a nőt, viszonya volt vele

Egy 15 éves kisteleki fiút gyanúsít a rendőrség azzal, hogy megölt és elásott egy 41 éves nőt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

MNO
2011. 09. 19. 8:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szenti Szabolcs közlése szerint a sértettet először eltűntként kereste a rendőrség, miután bejelentés érkezett, hogy otthonából ismeretlen helyre távozott. Holttestét szombaton Kistelek külterületén, egy tanyán találták meg elásva – mondta a százados. A rendőrség emberölés bűntette miatt indított nyomozást.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként azonnal a rendőrség látókörébe került a fiú, aki a kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a sértettel egy ideje intim viszonyt folytatott. Az eltűnése napján is találkoztak, majd egy vita hevében megfojtotta a nőt. A holttestet a tanya udvarán elásta, majd a nyomokat szénával takarta el – közölte a szóvivő. A kisteleki fiút a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.