200 millió megy el graffitikre

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. indított hirdetményes, tárgyalás nélküli közbeszerzést a graffitik és a vadplakátok eltávolítására, a nyertes konzorcium 200 millió forint keretösszegből gazdálkodhat, a megajánlott egységárak alapján – az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

MNO
2011. 09. 11. 11:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyedüli ajánlattevő konzorcium tagjai: Ifotech Clean Kft., Tensid Deutschland GmbH., Tiszta Város Kft. és a Comfort Invest Team Kft. A tisztítás mellett feladat még a monitoring- és diszpécserszolgálat működtetése, valamint az újrakeletkező vadplakátok és graffitik eltávolítása.

A vadplakátok eltávolításának havi egységára van, amely 2,5 millió forint. A monitoring- és a diszpécserszolgálat ellenértéke havonta 500 ezer forint. A felfedezéstől számított öt napon belül távolítja el a vadplakátokat és graffitiket a konzorcium.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.