3,5 millió forintos kő volt a gyomrában

Röntgenvizsgálaton bukott le a spanyol tolvaj, akinek drágakő volt a gyomrában, miután lenyelt egy brit nőtől ellopott gyémántot.

MNO
2011. 09. 15. 5:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lopás egy luxus üdülőhelyen történt a spanyolországi Marbellán, ahol két brit nő betért egy étterembe, és egyikük letette táskáját a széke mellé, a padlóra – közölte szerdán a spanyol rendőrség. Két jól öltözött férfi ült le melléjük, akik hamarosan távoztak. Ezt követően vette észre a brit vendég, hogy a táskája kétezer euróval, 400 angol fonttal, mobiltelefonjával és egy 12 ezer euró értékű gyémántfüggővel eltűnt.

Néhány órával később a rendőrök rutinellenőrzésre állítottak meg egy autót, amelyben egy női táskát, valamint egyéb értékeket találtak. Rövidesen előkerült a tárgyak gazdája is, csupán az értékes gyémántnak veszett nyoma. Az autó letartóztatott utasait ekkor kísérték röntgenvizsgálatra, amely kimutatta a közel három és fél millió forintot érő követ egyikük gyomrában.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.