Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium

A bajnokság összes meccse zárt kapus lesz?

Újabb rendelkezésig zárt kapuk mögött rendezik meg a perui labdarúgó-bajnokság élvonalának összecsapásait annak nyomán, hogy szombaton mérkőzés közben életét vesztette az Allianza egyik szurkolója.

MNO
2011. 09. 29. 8:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 éves Walter Oyarcét a limai derbin lelökték a Monumental Stadion tribünjéről a hazai alakulat, az Universitario drukkerei. A fiatalember nem élte túl a tízméteres zuhanást. „A következő mérkőzéseken nem lesznek nézők” – jelentette be a sürgősségi döntést Oscar Valdes belügyminiszter. A politikus arról nem tett említést, hogy meddig tart a tiltás, de egyes információk szerint akár a bajnokság végéig hátralévő hét fordulóra is vonatkozhat.

Manuel Burga, a perui sportági szövetség elnöke szerint ugyanakkor az október 7-én esedékes Peru–Paraguay mérkőzésen ott lehetnek majd a nézők a Nacional Stadionban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.