A Barcelona szurkolói a mezreklám mellett döntöttek

A Barcelonánál a klub pártolói tagsága úgy döntött, hogy a Bajnokok Ligája-címvédő futballistái tovább reklámozzák Katart a mezükön.

MNO
2011. 09. 26. 12:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katalán egyesület öt évre 171 millió eurót kap a Qatar Foundation feliratért, de egyes szurkolói csoportok keményen bírálták a szerződést, mivel kedvenceik korábban sosem hirdettek egyetlen szponzort sem a mezükön. Egy másik ellenvélemény szerint a hívek nem tudnak azonosulni a közel-keleti emírséggel sem.

Sandro Rosell klubelnök korábban azt hangoztatta, hogy ha a tagság a reklám ellen szavaz, akkor nem engedhetik meg maguknak a legjobb játékosokat és a legjobb edzőket. A pártolók arról is döntöttek, hogy a jövőben tilos dohányozni a csapat otthonául szolgáló Camp Nou Stadionban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.