A Beatlestől is énekelnek majd a kukák

Beszélő szeméttárolókat állítanak csatasorba Londonban és Liverpoolban, hogy nagyobb kedvvel használják az emberek a hulladékgyűjtőket és kevésbé szemeteljenek.

MNO
2011. 09. 26. 21:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szemétládák nemcsak megszólalnak, hanem mást és mást mondanak, ráadásul közismert színészek, sportolók hangján. „Ez az! Máskor is így csináld!” – dicséri az egyik kuka használóját. „Szinkronhangja”: Amanda Holden színésznő. A beszédes gyűjtők október 13-tól várják a szemetet. Lesz köztük több is, amely dalra fakad, méghozzá szolgálati helyéhez illőn.

A liverpooli kukák a Beatlestől énekelnek, a Covent Garden-iek operaáriáznak, a krikettpályához közeliek drukkerkórusművet adnak elő. A szemétládák két hónapig szolgálnak Londonban, azután országos turnéra indulnak, hogy végül visszatérjenek a brit fővárosba az olimpia idejére. Ha beválnak, állandóan utcán lesznek – adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.