A fehérborok kerülnek terítékre az első borszerdán

Száznál is több vendéglő és borszaküzlet népszerűsíti az idei első borszerdán, szeptember 21-én a minőségi magyar fehérborokat és a kulturált borfogyasztást.

MNO
2011. 09. 20. 17:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az akcióban részt vevő éttermek ötven-, a kereskedők pedig legalább tízszázalékos kedvezményt adnak minőségi magyar fehérboraik listaáraiból – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Az Agrármarketing Centrum és a Nemzeti Bormarketing Alap által támogatott akció alapötlete három éve változatlan. A borszerdán részt vevő éttermek listája és borlapjai megtalálhatóak a www.borszerdak.hu internetes oldalon, ahol online helyfoglalásra is lehetőség nyílik. A játékos kedvűek a gasztronómiai esemény Facebook-oldalán sorsoláson is részt vehetnek.

Az idei év második borszerdáját november 9-én tartják meg, amikor a minőségi vörösborok kerülnek terítékre.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.