A fogyatékkal élő gyerekekre is gondolnak Nyíregyházán

Mintegy kétezer, fogyatékkal élő gyermeket várnak a szeptember 12-én megrendezendő nyílt napra a Nyíregyházi Állatparkba.

MNO
2011. 09. 08. 15:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének segítségével hetedik alkalommal megrendezett eseményen a fogyatékkal élő gyermekek az állatpark látványosságait tekinthetik meg – közölte Révészné Petró Zsuzsanna állatkerti szóvivő csütörtökön az MTI-vel.

A sóstógyógyfürdői látványosság megtekintése mellett, a hagyományokhoz hűen, egész napos kulturális, ismeretterjesztő és szabadidős programot szerveznek a régióból, illetve a határon túlról érkező csoportoknak.

Az érdekvédelmi szövetség megyei szervezete emellett kézműves foglalkozásokkal és játékos vetélkedőkkel várja a fogyatékkal élő gyermekeket.

A szóvivő hozzátette: a jeles nap alkalmából minden fogyatékkal élő és kísérője ingyen látogathatja a csaknem ötezer állatot felvonultató kertet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.