A gyilkos is jelen volt, amikor jelentették az esetet

Agyonverte feleségét egy 54 éves drávagárdonyi férfi pénteken. A nő holttestét kedden találták meg a rendőrök – írja a Sonline.hu internetes hírportál.

MNO
2011. 09. 21. 10:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn jelentette a rendőrségen egy drávagárdonyi fiatalember, hogy édesanyja előző héten pénteken eltűnt. A bejelentéskor a fiú apja is jelen volt a barcsi rendőrkapitányságon. A fiú elmondta, hogy két felnőtt és a két kiskorú gyermek anyja ugyan adott életjelet magáról, de amikor telefonon keresték, már nem tudták elérni.

A barcsi rendőrök közigazgatási eljárásban kezdték vizsgálni az esetet, de több gyanús dolog miatt később elrendelték a büntetőeljárást. Később kiderült, hogy a 43 éves áldozat és férje összeveszett pénteken, a vita tettlegességig fajult. A férj olyan súlyosan bántalmazta feleségét, hogy az asszony életét vesztette. A férj ezután a holttestet kocsiba tette és egy mezőgazdasági területen elrejtette. A rendőrök hétfőn megtalálták az áldozatot. Az asszony férje elismerte a gyilkosságot.

(sonline.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.