Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

A két vadászfegyvert is magához vette

Nyomkövető kutyák segítségével találták meg azokat a vadászfegyvereket és sörétes lőszereket, amelyeket szerdán lopott el ismeretlen tettes az egyik kisvárdai lakóházból – közölte a rendőrség pénteken.

MNO
2011. 09. 30. 11:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az elkövető benyomta az ajtót, s így jutott be az ingatlanba, ahol az egyik szobában lévő lemezszekrény ajtaját kifeszítette és abból két vadászfegyvert, sörétes lőszereket, arany ékszereket, karórát, valamint egy bankkártyát tulajdonított el. A lopással okozott kár meghaladja az egymillió forintot.

A rendőrség a helyszíni szemle során nyomkövető szolgálati kutyát indított az ismeretlen tettes felkutatására. A Martin névre hallgató kutya a közeli köztemetőig követte az elkövető szagát, majd a nyomvégnél a rendőrök egy másik, robbanóanyag-kereső kutyát indítottak. A rendőrök a kutya által jelzett terület átvizsgálása során megtalálták a betörés során eltulajdonított két vadászfegyvert és a sörétes lőszereket – közölte a főhadnagy. A rendőrség az ismeretlen tettest nagy erőkkel keresi.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.