Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A Mol elfogadja a válságadót, de reméli, csak ideiglenes lesz

A Mol megérti, hogy a vállalatoknak is hozzá kell járulniuk a magyar költségvetési hiány lefaragásához, de reméli, hogy a válságadót csupán ideiglenesen vetik ki – mondta Molnár József, a Mol Nyrt. vezérigazgatója a CNBC üzleti televíziós csatornának adott szerdai interjúban.

MNO
2011. 09. 28. 7:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az üzletember úgy fogalmazott: „megértjük, hogy szükség van a válságadóra, de reméljük, hogy ideiglenes lesz, mivel hosszabb távon az adó költségként jelentkezik”.

Molnár József az interjúban elmondta: jóllehet a vállalat központja Magyarországon van és bevételeinek mintegy 23 százaléka innen származik, a társaság működését inkább a nemzetközi fejlemények befolyásolják.

Kifejtette: az üzemanyagárak képzése a nemzetközi trendeket követi. A gyengébb forint hatására csökken a magyar fogyasztás, ami hatással van a vállalat értékesítésére.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.