A sajtó segítségével szeretné megtalálni „lelki társát”

A sajtóhoz fordult segítségért egy nő Lengyelországban, hogy meglelje egy palackposta feladóját, mert úgy érzi, ő élete megfelelő párja.

MNO
2011. 09. 08. 7:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 25 éves Alexandra Janica breznói üdülésekor halászott ki egy palackot a tengerből. Az üvegben a következő szöveg állt: „Azon merengek, hogy vajon e levél meglelője ugyanolyan magányos-e, mint én. Megtudtam, mi a szerelem, de azt is, milyen kínos elveszíteni. Mindent feláldoztam érte, mégis elhagyott. Feltekintek az égre ezen a lusta estén, és mélázom az élet értelmén.”

A palackpoéma feladójáról annyit tudni, hogy férfi, legalábbis Pawelként írta alá küldeményét. A megtaláló – aki Gdanskban él – a lengyel média segítségével szeretné meglelni a férfit, akiről úgy érzi, hogy lelki társa lehet – adta hírül a The Gulf Today című hírportál.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.