Élő közvetítés
Románia
ÉLŐ
Hollandia

A saválló tartályokra is „szükségük volt”

Több millió forint kárt okoztak azok a tolvajok, akik köztéri fák védelmét szolgáló fémrácsokat, illetve saválló tartályokat loptak el Jász-Nagykun-Szolnok megye két településéről – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 28. 19:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Zita elmondta, hogy Martfűn a Szent István tér fáit körülvevő öntöttvas rácsokból loptak el több mint egy tucatot. Az ismeretlen elkövetők által okozott kár értéke az elsődleges becslések szerint meghaladja a kétmillió forintot. Szintén több millió forintra rúg a vesztesége annak a vállalkozásnak, melynek jászladányi üzeméből saválló tartályokat loptak el ismeretlen tettesek – tette hozzá az őrnagy.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.