A sztrájk nem érinti súlyosan a Budapestről induló járatokat

A csütörtökre tervezett görög közlekedési munkabeszüntetések – közte a repülésirányítók háromórás munkabeszüntetése – előreláthatólag nem érinti súlyosan a Budapestről Görögországba induló repülőjáratokat – ez derül ki a Budapest Airport járatinformációiból.

MNO
2011. 09. 22. 10:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sztrájkok az előzetes hírek szerint a görög belföldi légi forgalomra lesznek komolyabb hatással. Ám a budapesti járatinformáció szerint a Malév 906-os heraklioni – azaz krétai – járata várhatóan egyórás késéssel, 11 óra 20 helyett előre láthatólag 12 óra 20 perckor indul. De a késés konkrét okáról – azaz, hogy ez a görög közlekedési sztrájkok miatt van-e – nincs információ.

A járatinformációs – Bud.hu – honlap szerint azonban további előre jelzett fennakadás nem várható Görögország irányába. Viszont a szakértők korábbi javaslata most is érvényes: aki repülőgéppel csütörtökön Görögországba utazna, és még nem indult el, az indulás előtt tájékozódjon a Budapest Airport honlapján.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.