AK–47-essel rohangált a XI. kerületben

Egy hatástalanított fegyverrel riogatott az a férfi, akit szombaton délután fogtak el a rendőrök a főváros XI. kerületében a Bartók Béla és a Tétényi út sarkán.

MNO
2011. 09. 10. 16:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pap Judit, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a rendőrségre egy állampolgár telefonált, aki azt közölte, hogy egy általa ismert és korábban orvosi kezelés alatt álló férfi fegyverrel kerget valakit az utcán.

A helyszínre érkező rendőrök nagyon gyorsan elfogták a férfit, akinél, mint kiderült, egy hatástalanított fegyver volt. A fenyegetőzőt kórházba szállították, és ellene garázdaság miatt indul eljárás – ismertette a sajtóügyeletes. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, hogy a férfinél egy lehegesztett csövű AK–47-es karabély volt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.