Aláírt Diósgyőrbe a válogatott csatár

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr hétfőn sajtótájékoztatón mutatta be új szerzeményét, az ötszörös magyar válogatott Tisza Tibort, aki három évre szóló szerződést írt alá.

MNO
2011. 09. 05. 16:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dudás Hunor, a futballklubot működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója az eseményen elmondta: a DVTK meglehetősen feszes költségvetés mellett dolgozik, s az egyesület a nyáron elköltötte az új játékosok igazolására elkülönített összeget, így Leisztinger Tamás többségi tulajdonosnak köszönhető, hogy végül Tiszát is szerződtethették.

A játékos elmondta, hogy nehéz négy hónapot hagyott maga mögött, ugyanis csapat nélkül volt, de – mint fogalmazott – szerencsére Pajkos János segített neki, és a szakember irányítása mellett tréningezhetett. Tervei között a külföldi szereplés szerepelt az első helyen, voltak is ajánlatai, mégis úgy érzi, hogy helyes döntést hozott, amikor igent mondott a diósgyőriek hívó szavára. Megítélése szerint egy-két hét alatt utolérheti magát, arról pedig majd a szakmai stáb tagjai döntenek, mikor vetik be a bajnokságban.

A DVTK hét forduló után 11 ponttal a hatodik helyen áll az OTP Bank Ligában.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.