Amerikai játékost igazolt a Sopron

A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Sopron leigazolta az amerikai Wayne Chismet a török Antalya csapatától.

MNO
2011. 09. 06. 8:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról a klub hivatalos honlapja beszámolt, a 206 centis és 111 kilós, 24 éves centert tavaly nyáron az észak-amerikai profiligában (NBA) érdekelt New Jersey Nets és Sacramento Kings egyaránt meghívta edzőtáborába, a Tennessee egyetemen végzett játékos mégsem az NBA-ben, hanem a török ligában kezdte meg profi pályafutását.

Az Antalya csapatában négy mérkőzésen lépett pályára, majd sérülés miatt pihenőre kényszerült, s januártól az NBA fejlesztési ligájában kosárlabdázott. Chism egyelőre még nem áll Horváth Imre, a soproni gárda vezetőedzőjének rendelkezésére, a center ugyanis várhatóan csak szeptember közepén érkezik Magyarországra.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.