Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Áramütést kaptak a munkások: két halott, négy sérült

Két ember meghalt, négy pedig súlyosan megsérült munkavégzés közben egy magasfeszültségű áramütés következtében szerda délután a Veszprém megyei Dabroncon – közölte a megyei katasztrófavédelem az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 28. 13:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bakos György szóvivő elmondta: egy raktárhelyiség szigetelésén dolgozott hat ember, és egy állványzatot próbáltak az épülethez tolni, de a fémcső hozzáért egy 20 ezer voltos vezetékhez. A baleset következtében két ember meghalt, egy másikat súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították mentőhelikopterrel kórházba, három ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Két mentőhelikopter és három esetkocsi érkezett a baleset helyszínére – mondta Czirner József, az Országos Mentőszolgálat regionális igazgatója az MTI-nek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.