Autó sodorta el a motorost

Súlyosan megsérült egy motoros, akit személyautó sodort el a Kunszentmiklóst Kunpeszérrel összekötő úton szombat délután – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 17. 15:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Anita, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy egy személygépkocsi a Bugyi felé tartó mellékútról a Kunszentmiklóst Kunpeszérrel összekötő útra kanyarodva sodorta el a segédmotoros kerékpárjával közlekedő 29 éves tatárszentgyörgyi férfit.

A baleset helyszínére mentőhelikoptert is riasztottak, ám a motorost – aki súlyos, de valószínűleg nem életveszélyes fejsérülést szenvedett – végül mentőautó vitte kórházba. Az autó 58 éves kunpeszéri vezetője és utasa sértetlenül úszta meg a karambolt, amelynek helyszínelése várhatóan délután fél hat körül fejeződik be.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.