Autó ütközött egy busszal, ketten életüket vesztették

Autóbusszal ütközött egy személyautó szerda reggel a Zala megyei Vindornyalakon, a balesetben egy idős házaspár meghalt.

MNO
2011. 09. 07. 6:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mentők Zala megyei mentésirányítási központja az MTI-t úgy tájékoztatta, hogy a személyautó egy kereszteződésből hajtott ki, majd ütközött az autóbusszal. A balesetben a gépkocsiban utazó két ember vesztette életét, az autóbuszon ülők közül senki nem sérült meg.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a tragédia a Vindornyalak és Zalaszántó közötti útszakaszon történt, a személygépkocsi egy menetrend szerinti autóbusszal ütközött össze.

A baleset halálos áldozata a személyautóban utazó idős házaspár. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a helyszínre a sajtó munkatársait sem engedték be.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.