Az embercsempészet hanyatlását jelentheti az ötpontos csomag

Öt pontból álló intézkedéscsomagban állapodott meg Ausztria és Magyarország az embercsempészet elleni fellépés terén – közölte kedden a bécsi szaktárca. <br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/806882" target="_blank"><strong>• A jövőben nehezebb lesz a dolga az embercsempészeknek</strong></a>

MNO
2011. 09. 06. 13:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ötpontos tervben szerepelnek közös határ- és mélységi ellenőrzések, napi információcsere, valamint egy közös nyomozócsoport felállítása – mondta el Johanna Mikl-Leitner belügyminiszter az APA osztrák hírügynökségnek adott interjúban.

A két ország emellett közösen akar fellépni a Frontex és az Europol európai uniós ügynökségek keretében az embercsempészet ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.