Azonosították a csepeli gyilkosságsorozat egyik elkövetőjét

Ujjlenyomat alapján sikerült azonosítania a Nemzeti Nyomozó Irodának (NNI) azt a férfit, akit a csepeli gyilkosságsorozat egyik elkövetőjének vélnek – közölte Bartha László, az NNI szóvivője kedden.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/806489" target="_blank"><strong>• Még életben van az eltűnt diósdi férfi?</strong></a> <br /><a href="http://www.mno.hu/portal/805837" target="_blank"><strong>• Tagad a vélt csepeli gyilkos</strong></a><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/805837" target="_blank"><strong>• Csepeli ügyek: előzetesbe kerül az egyik gyanúsított</strong></a>

MNO
2011. 09. 13. 17:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szóvivő szerint Dragan B. 38 éves szerb állampolgár, és a szerb hatóságok elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A rendőrök augusztus 11-én Csepelen, egy erdős területen négy, feltehetően emberölés áldozatává vált ember holttestét hantolták ki. A testek azonosítására, koruk, nemük, haláluk pontos körülményeinek és okának megállapítására igazságügyi orvosszakértőt vontak be az eljárásba. Ez a vizsgálat még tart.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.