Azt mondta, robbant, ha nem lesz áram a nagyinál

Bombával fenyegette meg a helyi villamosműveket egy férfi New Yorkban, hogy mielőbb legyen újra áram nagyanyja házában az Irene nevű vihar pusztítása után.

MNO
2011. 09. 07. 11:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi telefonon közölte egy tévécsatornával, hogy robbanószerkezetet helyez el egy Long Island-i cégnél, ha az nem állítja helyre az áramszolgáltatást. A rendőrség vagy 30 helyszínen kutatott bomba után – hiába. A férfi ellen eljárás indult. Mint mondta, tudomásul veszi, hogy tettének következményei tönkretehetik életét, de nem tudta elnézni, ahogy nagyanyja halálosan szenved a hőségtől (és nem tud használni se ventilátort, se légkondicionálót.) A házban hat nap után lett újra áram.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.