Beleszeretett áldozatába

Beleszeretett „célszemélyébe” egy bérgyilkos Brazíliában, és csak látszatra teljesítette megbízását: a „véres” tettet igazoló fotóhoz csupán ketchupot kent áldozatára.

MNO
2011. 09. 25. 10:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bérgyilkos férfi ketchupos „áldozata” nő. Utóbbi megölésére egy féltékeny feleség adott megbízást, ám a bérgyilkos első látásra úgy beleszerelmesedett a nej „konkurenciájába”, hogy felfedte előtte feladatát. Ezek után a pár fotót csinált az áldozatról, bizonyítékul a feladat elvégzésére. A fényképen a nő bekötött szájjal, nyakig véresen fekszik, mellette egy kardméretű bozótvágókéssel.

A bérgyilkos nem sajnálta a ketchupot, két flakonnal is rákent szerelmére, mégis lebuktak a megbízó előtt, mert pár nappal később meglátta őket – legnagyobb döbbenetére – együtt, ráadásul csókolózva.

Az asszony mérgében egyenesen a rendőrségre rohant és feljelentette a bérgyilkost, de nem gyilkosság nem teljesítéséért, hanem lopásért. A beidézés utáni kihallgatásokon aztán kiderült minden, és most mindhárom szereplő ellen nyomozás folyik – adta hírül a brit Metro újság.

A bérgyilkos egyébként úgy vallott, hogy 100 ezer forintnyi összegért vállalta a gyilkosságot. Megbízója azt állítja, hogy ennek a dupláját lopta el.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.