Berobbantották az ajtót, és kalasnyikovval tüzeltek

Rendőrnek öltözött fegyveresek megtámadták szerdán egy pénzszállító cég központját a franciaországi Orlyban; a támadásban egy személy meghalt, ketten súlyosan megsérültek – közölték rendőrségi források.

MNO
2011. 09. 21. 17:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mintegy tíz főből álló, kalasnyikovokkal felszerelt kommandó reggel 6 órakor hatolt be a Temis pénzszállító cég központjába, amelynek bejáratát berobbantották. A robbanásban egy pénzszállító életét vesztette, két másik alkalmazott pedig a rendőrnek öltözött behatolókkal folytatott tűzharcban megsérült. Mindkettejüket kórházban ápolják. A kommandó tagjai ezután két gépkocsival elmenekültek. Útközben egy túszt ejtettek, akit egy órával később elengedtek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.