Beütötte a térdét, beperelte az éttermet

Beperelte az amerikai White Castle étteremlánc egyik üzletét egy férfi, mert nem fért el rendesen az asztal mellett, és beütötte a térdét.

MNO
2011. 09. 14. 8:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Martin Kessman a múlt héten nyújtott be keresetet a New York állambeli hamburgerétterem ellen. Mint a 183 centiméter magas és 132 kilós férfi kifejtette, amikor két éve megpróbálta magát betuszkolni az étterem egyik bokszába, alaposan beütötte a térdét az asztal alatti vascsőbe. A kereset arra hivatkozott, hogy az étterem megszegte a fogyatékkal élő amerikaiakat védő törvényt, mert nem biztosította, hogy egy Kessman alkatú ember kényelmesen el tudjon helyezkedni. A felperes meg nem határozott összegű kártérítést követel az étteremtől. A White Castle-lánc columbusi központjának szóvivője közölte, hogy az éttermet átalakítják, és az újat szellősebben rendezik be.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.