Biciklit evett, de torkán akadt a pedál

Biciklievés közben torkán akadt a pedál egy szerb férfinak annyira, hogy életmentő műtétre szorult.

MNO
2011. 09. 22. 5:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 80 éves Baranko Crnogoracs híresen „mindenevő”, mármint mindenféle tárgyat evett már életében. Villanykörtéből vagy 25 ezret pusztított magába, villából 12 ezret, kanálból 2 ezret, tányérból 2600-at falt fel, ezenkívül több ezer bakelit hanglemezt és sok fémet. Évtizedeken át lépett fel „evőművészként”, ám a sok gyakorlat és edzettség ellenére sem sikerült a minap megennie a biciklijét, pedig fogadást kötött rá barátaival, hogy 3 nap alatt felfalja „szőröstül-gumistul”. A pedáltól azonban csaknem megfulladt, és úgy döntött, végleg befejezi a „rendszertelen étkezést”. Az orvosok ugyanis két kiló vasárut szedtek ki a gyomrából, továbbá két aranygyűrűt. „Az emésztésem már nem a régi” – idézte a szerb nyugdíjast a The Daily Mail brit napilap. Crnogoracs egyébként azután kezdett összeenni mindenfélét, hogy egy barátja javaslatára gyomorégését homokevéssel csillapította.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.