Blum tévedésben volt, amikor bejelentkezett a címre

Bűncselekmény hiányában felmentette Joav Blumot a közokirat-hamisítás vádja alól a székesfehérvári városi bíróság. Az indoklás szerint az izraeli–magyar kettős állampolgár tévedésben volt, amikor bejelentkezett arra a sukorói lakcímre, ahol valójában nem lakott életvitelszerűen.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/809314" target="_blank"><strong>• Holnap folytatják Joav Blum bűnperét</strong></a>

MNO
2011. 09. 14. 12:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Blum ugyan valótlan adatot közölt a nyilvántartással, de a bíróság szerint tévedésében erősítette őt az ügyvédje, illetve a település polgármestere és jegyzője. Az ügyészség két éve emelt vádat Blum ellen, a vád szerint a férfi sosem lakott életvitelszerűen a sukorói ingatlanban, csak azért jelentkezett be a telekcsereügylet előtt, hogy megszerezhesse a Velencei-tó partján fekvő állami területet.

(HírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.