Bocsánatot kell kérnie a Real Madrid védőjének

Súlyos hibának nevezte Ricardo Carvalho edzőtáborból való távozását Paulo Bento, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint a Real Madrid védőjének nyilvánosan kellene bocsánatot kérnie a történtek miatt.

MNO
2011. 09. 08. 5:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 33 esztendős futballista múlt csütörtökön hagyta ott a Ciprus elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő társait, sajtóértesülések szerint azért, mert megsértődött Bentóra, aki nem jelölte őt a kezdőcsapatba. Carvalho később lemondta a válogatottságot.

A szövetségi kapitány egy keddi televíziós interjúban azt mondta: vitájuk ellenére a játékos nem érdemel büntetést. Carvalho 75 alkalommal szerepelt a portugál nemzeti együttesben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.