Bordélyház működött a XI. kerületben

Bordélyházat számoltak fel a rendőrök a múlt héten a főváros XI. kerületében – közölte a BRFK hétfőn a rendőrség honlapján.

MNO
2011. 09. 12. 13:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint egy nő és három társa a XI. kerületben egy ingatlant bérelt, amelyet night clubként működtettek. A „vállalkozásban” táncosnők és prostituáltak dolgoztak, akiket a vendégek italra hívhattak meg, illetve pénzért „privát táncot adtak elő”. A férfiak az itt megismert nőket különböző szállodákba vitték, és anyagi ellenszolgáltatásért szexuális kapcsolatot létesíthettek velük.

A BRFK nyomozói szeptember 9-én összehangolt akciót és házkutatást tartottak a night clubban és a gyanúsítottak lakásain. Több olyan iratot és tárgyat foglaltak le, amelyek a bűncselekmény elkövetését bizonyítják. Egyikük lakásán nagy mennyiségű készpénzt és néhány, kábítószergyanús port tartalmazó tasakot foglaltak le a nyomozók. A két nőt és a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vételük mellett üzletszerű kéjelgés elősegítése és kerítés gyanúja miatt indult ellenük eljárás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.