Bozótvágó késsel, baltával támadtak szomszédaikra

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség egy nyírbátori család négy tagja ellen, akik szomszédaikra támadtak, s a kialakult verekedésben többen is megsérültek – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön.

MNO
2011. 09. 08. 14:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nő és három felnőtt korú fia kedden este házuk előtt keveredtek szóváltásba a szomszéd család tagjaival, majd bozótvágó késsel, baltával, gereblyével és bottal bántalmazták őket – mondta Fedor Rita. A szóvivő tájékoztatása szerint a sértett család több tagja szorult kórházi ellátásra, de valamennyien nyolc napon belüli sérülésekkel megúszták a verést.

A garázda anyát és két fiát, akik ellen már több, köztük hasonló bűncselekmény miatt is folyik eljárás, a rendőrség őrizetbe vette, majd a bíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte őket. A harmadik fiú szabadlábon védekezhet az eljárás során.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.