Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Budapestre érkezett Britney Spears

Bár magyarországi koncertje csak péntek este lesz, Britney Spears már megérkezett Budapestre: az amerikai sztárénekes kétnapos pihenőjét családi körben, gyermekeivel tölti – tájékoztatta a szervező Live Nation szerdán az MTI-t.

MNO
2011. 09. 28. 9:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A popzene történetének egyik legsikeresebb énekesnője pénteken 21 órakor lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. Előtte 19.30-től a Karmatronic, 20.10-től a New Jersey-i tiniduó, Destinee & Paris melegít be.

A szervezők tájékoztatása szerint Britney Spears turnéjának alapját a többszintes színpad adja, a díszletek szinte számról számra változnak. Több hidraulikai és más technikai gép is közreműködik, a showban lézert, füstgépet, konfettiágyút és stroboszkópos effektet használnak. A show alatt Britney Spears mellett tíz férfi és hat női táncos lép színpadra. Az I Wanna Go című dalban Britneyvel előre kiválasztott rajongók táncolnak együtt, egy szerencsés férfi pedig a How I Roll című számban a nyakában tarthatja az énekesnőt.

A felszerelést a turné során harminc kamion, hat teherautó és nyolc busz szállítja városról városra, a színpad felépítéséhez két nap és mintegy száz helyi technikus segítsége szükséges. A Britney Spears új lemezéhez, a Femme Fatale-hoz kapcsolódó turné június 16-án indult az Egyesült Államokban, az európai rész első állomása Szentpétervár volt múlt csütörtökön.

Az énekes hetedik albuma, a márciusban megjelent Femme Fatale a hatodik listavezető korongja volt Amerikában; Spears az elmúlt több mint tíz évben már mintegy 100 millió lemezt adott el. Az énekesnő három év kihagyás után jelentkezett új albummal, amelyről a Hold It Against Me, valamint a Till The World Ends is nagy sláger. Utóbbi hivatalos remixét a Karmatronic nevű magyar dj-formáció készítette el, amely pénteken Britney Spears előtt lép színpadra.

Az idén harmincadik évét betöltő Britney Spears – aki 2004-ben már koncertezett Budapesten – szakmai szempontból már szinte mindent elért: 2005-ben Grammy-díjat kapott, csillaga van a Hírességek sétányán. Karrierjét csak magánéleti problémák törték meg időnként, a sajtó sokat foglalkozott a táncosától, Kevin Federline-tól való válásának részleteivel, a gyermekelhelyezési perekkel, Spears drog- és alkoholproblémáival.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.