Combsérülést szenvedett a magyar válogatott futballistája

Combsérülést szenvedett Pintér Ádám, a spanyol élvonalban szereplő Real Zaragoza hétszeres magyar válogatott futballistája.

MNO
2011. 09. 23. 9:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapjának beszámolója szerint a 23 éves játékos a gárda csütörtöki tréningje közben szúró fájdalmat érzett a jobb combjában, ezért kórházba szállították, s így ki is kellett hagynia a Real Betis otthonában 4-3-ra elveszített bajnoki mérkőzést. Pintér sérüléséről egy-két napon belül adnak pontos diagnózist a klub orvosai.

A védőként és középpályásként is bevethető futballista a magyar válogatott legutóbbi két, sikerrel megvívott Európa-bajnoki selejtezőjén, a svédek és a moldovaiak ellen is ott volt Egervári Sándor kezdőcsapatában.

A nemzeti együttes legközelebb október 11-én lép pályára Eb-selejtezőn, mégpedig a finnek ellen, a Puskás Ferenc Stadionban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.