Cristiano Ronaldo akár tíz évre is aláírna

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid légiósa azt nyilatkozta, ha megkérik, akár tíz évet is aláír a spanyol elitklubnál.

MNO
2011. 09. 07. 5:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Örömmel maradok Madridban, ha ezt szeretnék – nyilatkozta a Sky tv-csatornának az aranylabdás portugál labdarúgó. – Természetesen nem szeretnék senkit sem félrevezetni: a jövő kiszámíthatatlan, még az is megeshet, hogy egy napon visszatérek a Unitedhez. Egyelőre azonban szeretném leszögezni: nagyszerűen érzem magam a spanyol fővárosban.”

Ronaldo beszélt arról is, hogy sohasem felejti el a manchesteri éveket. „Hat felejthetetlen esztendőt töltöttem ott, sok barátra találtam, Sir Alex Ferguson pedig a második apám lett. Nagyon sokat segített a fejlődésemben, csakúgy mint a jelenlegi edzőm, José Mourinho. Nincs náluk jobb tréner a világon. A szívem egy része brit földön maradt.”

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.